Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. A.TC. Guard Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Paza Si Protectie Bunuri Si Persoane
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta de servicii integrate si complexe de paza umana si computerizata, la standarde occidentale: paza umana si sisteme tehnice specializate, proiectare, instalare, mentenanta sisteme complexe de securitate, monitorizare, interventie cu patrule mobile, instruire personal paza si protectie si consultanta.

"Societatea" detine LICENTA DE FUNCTIONARE eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane.

Societatea este organizata pe departamente:

- Departamentul de paza si Protectie;
- Monitorizare radio, GSM si telefonie pentru supraveghere si interventie;
- Brigada auto de interventie rapida;
- Consultanta, proiectare, instalare sisteme de securitate;
- Proiectare si instalare sisteme de securitate.


DEPARTAMENTUL DE PAZA SI PROTECTIE

1. presteaza servicii de paza, protectie si supraveghere la agenti economici din sectorul public si privat: sedii de societati comerciale, unitati de productie, depozite, unitati de invatamant si spitalicesti, resedinte private, evenimente culturale(concerte).
2. agentii de paza  au dovedit capabilitate si dispun de antrenament pentru medii deschise cum sunt santiere de locuinte, depozite de materii prime,etc.
3. cunoasterea din timp, prin activitati specifice a intentiilor unor persoane de a comite infractiuni de furt ori distrugere de bunuri, actionandu-se cu promtitudine pentru neutralizarea acestora;
4. organizarea si executarea masurilor ce se impun pentru realizarea flagrantului asupra unor persoane despre care s-au obtinut informatii ca sustrag bunuri materiale;
5. consulting in materie de organizare a activitatii de paza, protectie si supraveghere
Din Gura in Gura